Kliensek tapasztalatai

Korábban édesapámmal sosem tudtam semmi mélyebb, fontos, személyes dologról beszélni. Három diplomás, doktori címmel rendelkező derék ember, rengetegen szeretik, mert kedves és mindenkin segít. Ennek ellenére, valahogy köztünk mindig volt valami, ami nem engedte, hogy amolyan igazi apa-fia kapcsolat alakuljon ki köztünk. Bármiben számíthattunk egymásra, ha segítség kellett a mindennapokban, de beszélni, igazán megismerni egymást... ez eddig nem jött össze. Aztán SVT tisztítást végeztünk erre a témakörre is. Két nappal a tisztítást követően a szüleimnél voltam az udvaron. Apu kijött hozzám, leült mellém és a teraszon csak úgy spontán elkezdtünk beszélgetni olyan témákról, amiben eddig hallgattunk, vagy fel sem merült, de fontos lett volna. Megtört a jég! Annyira élvezem ezt a helyzetet! Lassan 34 éves leszek, és már annyira vártam ezt a fordulatot, de nem tudtam mit tehetnék a megoldásért. A Spirituális Válasz Terápia csodákra képes! Csak ajánlani tudom, mert eddig nekem minden más területen is segitett ez a módszer, és valóban – szinte azonnal!

 

Az első SVT tisztítással az volt a célom, hogy lehetőleg kapjak egy gondolatot, egy mondatot, ami segít abban, hogy kimozduljak az állóvízből, az apátiából.
A tanácsadás során a felém irányuló pozitív energia hatására képes voltam belekezdeni a mondandómba, nyitottá váltam (előtte csak hebegtem, habogtam, nem tudtam konkrétan megfogalmazni, „miért vagyok itt”). Fontosnak tartottam a szüleimmel való kapcsolatomat megemlíteni, számomra megdöbbentő volt, hogy anélkül is felszínre került, hogy én szóba hoztam volna ezt a témát...
Továbbá egy olyan dologról beszéltünk, amiről...
tovább olvasom

 

Magánéleti és munkahelyi probléma miatt kértem SVT tisztítást. Lelkileg nagyon össze voltam törve. Az SVT segítségével sikerült megnyugodnom és jó úton haladok affelé, hogy boldog, őszinte párkapcsolatban éljek a szerelmemmel. Munkahelyi gondjaim is sikeresen megoldódtak!!! 1 hete dolgozom álmaim munkahelyén, de mindezt megelőzte egy pár tisztítási folyamat. Minden egyes tisztítás után pozitiv dolgok történtek velem. Részletesen kielemeztük, milyen munkahelyet szeretnék találni és a rá következő napokban, vagy telefonon vagy más módon pozitív jelzéseket kaptam. Ez mindig megerősített abban a hitemben, hogy sikerülni fog!

 

Kisfiamnak hosszú ideje komoly bőrproblémái voltak, nagyon sokat kínlódtunk, kipróbáltunk számos hagyományos és alternatív módszert, csekélyke eredménnyel. Táplálékallergiája miatt a legtöbb féle étel tiltott volt számára, ráadásul roppant válogatós is volt, és főtt ételt szinte egyáltalán nem fogadott el.
Nagyon el voltam keseredve, amikor egy nap „véletlenül” a kezembe került egy tájékoztató az SVT-ről. Bejelentkeztem egy tisztításra, s a bő másfél óra alatt rengeteg mindent megtudtam Felső Éntől az inga tolmácsolásában, kiderült számomra, mi a betegség eredendő oka, a tisztítás alatt pedig szinte percről percre hullottak le rólam a mázsás súlyok: szó szerint megkönnyebbültem.
Amikor a tanácsadásról hazaértem, kisfiam mindjárt azzal lepett meg, hogy ebédet kért: levest – ilyesmi már nagyon régen nem fordult elő! Másnap, anélkül, hogy kínáltam volna, magától kért az ebédemből, s ez a tendencia folytatódott a következő napokban is, a bőre pedig közben egyre szebb lett. Fokozatosan engedtünk a kicsi egyre növekvő kíváncsiságának, és megkóstolhatott többféle, eddig általa nem fogyasztott ételt is. Szerencsére a bőrén nem tapasztaltunk visszaromlást, azóta is szépen gyógyul tovább, és végre teljesebb életet élhetünk.

 

Magánéletem miatt kerültem kapcsolatba az SVT-vel. Lelkileg nagyon zaklatott voltam, nem találtam kiutat az állóvízből. Nem értettem, hogy miért nem sikerül egy boldog, tartós párkapcsolatot kialakítanom?! A tisztítások után lelkileg megnyugodtam, és úgy érzem, jó úton haladok affelé, hogy a párkapcsolatban is megtaláljam a boldogságot!

 

Két problémával kapcsolatban kértem SVT tisztítást:
az egyik a „járművek” (kerékpár, autó) vezetésével, a másik a párkapcsolattal volt összefüggésben.
A tisztításokat követő pozitív változások okán osztom meg tapasztalataimat, hogy mit is jelent számomra az SVT. Azt, hogy 20 év után, a gyerekkoromban átélt kudarcok (sorozatos esések) ellenére, újra biciklire merek ülni – sőt annyira belelkesedtem, hogy...
tovább olvasom

 

Párkapcsolatom válaszút elé került, barátnőmmel sok év után szakítottunk a sok felgyülemlett és lerakódott probléma miatt. Amúgy jól megvoltunk, csak azok az apró dolgok, amik a másik személyt zavarták a kapcsolatban, azokat nem tudtuk megoldani és a szakítás mellett döntöttünk, ami nagyon megviselt engem. Nem tudtam, hogy akkor most mi legyen a helyes út, egyáltalán van-e közös jövőnk?
Igen, lett jövőnk, teljesen új lappal indultunk és kapcsolatunkat magasabb szintre emeltük, azóta nagyon jól megvagyunk. Az SVT tisztítás sokat segített nekem/nekünk.
Nagyon érdekes volt e probléma megoldása, hiszen a tisztítás után 24 órán belül minden megoldott „magától”, szinte hihetetlen, de így van!
A másik dolog, ami miatt már két alkalommal végeztünk SVT tisztítást, a munka kérdése az életemben: nem találtam azt a dolgot, ami leköt, érdekel, élvezem és még meg is élek belőle. Örök kérdés volt, hogy a saját családi vállalkozásban dolgozzak vagy menjek el egy másik céghez. A második tisztítás óta a saját családi vállalkozást úgy rendbe tudtam tenni, hogy élvezetet nyújt a benne töltött idő és munka, valamint az anyagi dolgok is rendbejöttek.

 

4 éves kapcsolat...a vége már csak nyüglődés, nagy érzelmi hullámok, szeretet meg ilyesmi..., a tipikus se vele, se nélküle kapcsolat, nem bírtam szabadulni.... a tisztítás után könyebben tudtam kezelni... a szeretet nem múlt el csak rádöbentett, hogy nem ő a nagy Ő! A kompromisszumokat még nem keresem!

 

Számomra mit jelent az SVT, mit kaptam tőle?! Csak egy hasonlattal tudom elmondani. Biztosan ültél már vízparton, és dobáltál követ a vízbe. Nézted, hogy rajzolódnak az egyre nagyobb körök a víztükrön. Így van ez az életben is. Jön a probléma, egyre nagyobb gondot okoz, ilyenkor az SVT-hez fordulok. Tisztítás után lecsendesednek és eltűnnek a hullámok a víztükörről és az életemből. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem az SVT-t!

 

Sajnos volt egy rossz szokásom: órákat játszottam az interneten, gyakran hajnalig, és másnap fáradtan mentem dolgozni, de amint hazaértem, első dolgom a számítógép bekapcsolása volt, és játék, játék, játék. Az SVT tisztítása után, nemhogy a számítógépet nem kapcsoltam be, de még a televízió tetejére is egy olyan virág került, ami teljesen eltakarta a képernyőt, és hetekig be sem kapcsoltam a tévét. Tudtam olvasni, barátokkal foglalkozni, és egyáltalán értelmes dolgokkal töltöttem a szabadidőmet.

 

Közgazdász végzettségem ellenére eldöntöttem, hogy felvételizem a Testnevelési Egyetem egyik másoddiplomás szakára. Nagyon tartottam a felvételitől, mert bár minden porcikám szerette volna, mégis nagy félelem volt bennem, hogy mit is keresek én ezen a teljesen új területen. Az SVT segítségével megnéztük, hogy tényleg jó lenne-e nekem ez az iskola, és mivel megerősítést kaptam Felső Éntől, elkezdtem a felkészülést. A tisztítás segítségével a felvételit az 5–6. legjobb eredménnyel sikeresen teljesítettem, és azóta is lelkes hallgatója vagyok az intézménynek.

 

A vizsgaidőszakban SVT tisztításokat végeztünk a sikeres vizsgák érdekében. Félreértések miatt az egyik vizsgára egy napom sem maradt a felkészülésre, és ráadásul a megmérettetés napján a vizsgát is hamarabb kellett kezdenem. Semmi nem sikeredett úgy, ahogy szerettem volna. Nagyon csalódott voltam, hogy nem tudtam felkészülni, nem tudtam megtanulni, amit viszont meg akartam. Már az eredményeket hallgattuk, amikor kaptam az SMS-t, hogy elkészült a tisztítás. Gondoltam, most már késő... De amikor a tanár a nevemhez ért, annyit mondott, hogy szeretné, ha megismételném a vizsgát, mert szerinte ennél többet tudok (nem én kaptam a legrosszabb jegyet, de csak nekem ajánlotta fel a csoportból, hogy megismételhetem). És három hét múlva alkalmam volt újra vizsgázni, volt időm felkészülni, tanulni, gyakorolni, és természetesen az egyik legjobb eredménnyel vizsgáztam. A többi vizsgám is nagyon jól sikerült, de ez extrém eset volt.

 

Szerintem nem vagyok egyedül azzal az érzéssel, hogy az embert gyakran zaklatják a főnökei felesleges dolgokkal! Amikor már sokalltam ezeket az apró-cseprő megnyilvánulásokat, SVT tisztítást kértem, hogy nyugodtan tudjak dolgozni. Utána a főnökömtől csak annyit hallottam: Minden rendben van? Hát persze... válaszoltam neki elégedetten.

 

A férjemnek heti, havi gyakorisággal visszatérő rendszeres migrénes fejfájása volt. Mialatt orvosi kezelést kapott (egy gyógyszeres kúra), azzal párhuzamosan SVT tisztítást is végeztünk. További orvosi vizsgálatokat helyeztek kilátásba, de erre már nem volt szükség, mert a tisztítás óta eltelt egy év alatt csak ritkán jelentkezett panasza, akkor is sokkal enyhébb formában, mint korábban.

 

Munkámmal kapcsolatos kérdések folytán kerültem kapcsolatba az SVT-vel.
Lehetőségem nyílt egy új munkakör megpályázására a cégen belül, melynek elnyerését ugyan nagyon szerettem volna, de sok kétely volt bennem a várható esélyeimet illetően. Sok-sok kérdés keringett a fejemben a kínálkozó új lehetőséggel kapcsolatban, mikor is SVT tisztítást végeztünk az adott témában.
A tisztítás során egyrészt megerősítést kaptam arról, hogy érdemes bíznom a pályázat végeredményében, másrészt a kérdéseimre kapott válaszok alapján bizakodóbbá váltam. Nyitott voltam mindarra, ami a tisztítás kapcsán felmerült, mégis kétkedéssel teli várakozás következett: Vajon valóban bízhatok a számomra kedvező elbírálásban?! Nyugtával dícsérhetjük a napot! – gondoltam. Mivel a munkakör betöltését illetően egy hosszabb várakozás következett, az az alatt eltelt időszakban gondolatban többször visszatértem az SVT által kapott válaszokhoz, hogy bizakodásomat megőrizzem. Ezek után csodálkoztam is, meg nem is, hogy – a kezdeti elbizonytalanodásomat követően – mégis én kaptam meg ezt az általam annyira óhajtott munkát.
Az SVT-vel ezóta vagyok kapcsolatban, és már másoknak is szívesen ajánlom!

 Tapasztalatok  SVT-vel

„ Apu kijött hozzám, leült mellém és a teraszon csak úgy spontán elkezdtünk beszélgetni olyan témákról, amiben eddig hallgattunk, vagy fel sem merült, de fontos lett volna. Megtört a jég! "
tovább

„Az első SVT tisztítással az volt a célom, hogy lehetőleg kapjak egy gondolatot, egy mondatot, ami segít abban, hogy kimozduljak az állóvízből, az apátiából.
A tanácsadás során a felém irányuló pozitív energia hatására képes voltam belekezdeni a mondandómba, nyitottá váltam."
tovább

„Magánéleti és munkahelyi probléma miatt kértem SVT tisztítást. Lelkileg nagyon össze voltam törve. Az SVT segítségével sikerült megnyugodnom és jó úton haladok affelé, hogy boldog, őszinte párkapcsolatban éljek a szerelmemmel. Munkahelyi gondjaim is sikeresen megoldódtak!!!" tovább